Hesabım
    Kirsten Dunst "Hollywood" Kariyerinden Çekiliyor mu?

    "Sistem bana göre değil"

    Hollywood yolculuğunda yüksek bütçeli filmlerin ardından bağımsız yönetmenlerle çalışmaya yönelen Kirsten Dunst neredeyse oyunculuğu bırakma noktasına geldiğinden bahsetti.

    11 yaşında iken “ Vampirle Görüşme” filminde Claudia’yı canlandırmasının ardından kariyerine "Little Women" ve "Jumanji" gibi filmlerle devam eden oyuncu 2002 yılında "Örümcek Adam" Peter Parker'ın aşık olduğu Mary Jane Watson rolü ile Hollywood'un aranan yıldızları arasında yerini aldı. "Bu bir düğün, melankoli ve psikolojik bir felaket filmi" açıklamalarında bulunan yönetmen Lars Von Trier'in Melankolia'sındaki başrolü ile Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Kirsten Dunst düşük bütçeli bağımsız filmlerde rol almaya başladı. The Times'a konuşan oyuncu kariyeriyle ilgili olarak "Bir geçişin içindeyim ve artık bunu yapmak istediğimden emin değilim" şeklinde konuştu. Devam filmlerinde artık başroldeki esas kadını canlandırmak istemediğini söyleyen oyuncu, Örümcek Adam filminde kazandığı ünden pek memnun değil. "Yüksek bütçeli filmler yaptıktan sonra senden bu sistemin içinde olmanı bekliyorlar, ancak bu sistem bana göre değil" diye de ekledi. 

    Dunst, Cannes'da prömiyeri yapılan Sofia Coppola'nın son filmi The Beguiled yer aldı. 30 Haziran'da Amerika'da gösterime giren film 14 Temmuz'da İngiltere'de gösterilecek. Filmin Türkiye için henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top