Hesabım
    "Wonder Woman" Rekor Kırmaya Devam Ediyor!

    Film şimdi de DC Genişletilmiş Evren'in en yüksek domestik gişe rakamına ulaştı.

    Marvel ve DC son dönemde büyük kapışmalar yaşıyor. Sinematik evrenlerini gittikçe genişleten iki çizgi roman firması da kahramanlarını bir bir öne sürüyor. DC Genişletilmiş Evren'de yepyeni kahramanların bir araya gelişine şahit olduk. Bu kahramanlardan biri de İsrailli oyuncu Gal Gadot tarafından canlandırılan Wonder Woman'dı. Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nda seyircilere tanıştırıldıktan sonra kendi solo filmiyle seyircilerin karşısına çıkan Wonder Woman, vizyona girdiğinden beri de rekorlar kıra kıra ilerliyor. Bugün itibariyle 346,6 milyon dolar ABD domestik gişe rakamına ulaşan film, DC Genişletilmiş Evren'in en yüksek ABD domestik gişesini elde eden filmi oldu. Wonder Woman'la tanıştığımız ve Batman ile Superman'i perdede bir araya getiren Batman v Superman: Adaletin Şafağı ise 330,3 milyon dolar ile 2. sıraya gerilemiş oldu.

    Ancak Amazon savaşçı Diana Prince, nam-ı diğer Wonder Woman'ın kırdığı tek rekor bu değil. Film aynı zamanda bir kadın yönetmenin elinden çıkma en yüksek gişe rakamını elde eden film olma rekorunu da elinde tutuyor. Bir de bir kadın karakteri başrolüne oturtan filmler arasında da en yüksek gişe elde eden yapım olduğunu belirtmekte fayda var.

    Wonder Woman'ın dünya çapındaki gişesi şu an için 708,4 milyon dolar. ABD domestik rakamlarında yenmiş olduğu Batman v Superman: Adaletin Şafağı ise şu an için 873,2 milyon dolar ile Amazon savaşçının önünde duruyor. 4 haftadır vizyonda fırtınalar estiren Wonder Woman'ın bu rekoru da kırıp kıramayacağını hep beraber göreceğiz... 

    Wonder Woman hala sinemalarımızdaki macerasına devam ediyor. Biletlerinizi almak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Wonder Woman'dan 2017'i Öncesi Yeni Bir Fotoğraf Daha Geldi!
    • Wonder Woman Filminden Fragman Geldi!
    • Justice League'den Wonder Woman Teaserı Geldi!
    • Savaşçı, Efsanevi Amazon Wonder Woman'ın Filminden Yeni TV Spotu Geldi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top