Hesabım
    ABD Box Office Galibi Gru ve Minyonları Oldu!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    Geçtiğimiz hafta vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan Transformers 5: Son Şövalye zirveye hızlı veda etti. Listenin bu haftaki galibi listenin taze filmlerinden biri olan Çılgın Hırsız 3 oldu.

    Listenin bu haftaki galibi sevilen animasyon serisi Çılgın Hırsız'ın merakla beklenen 3. devam halkası oldu. Başarılı animasyon serisinin evli ve 3 kız babası Gru'sunu yeni ortaya çıkan ikiz kardeşiyle bir araya getiren 3. devam halkası açılışını 75,4 milyon dolar ile yaptı. 80 milyon dolar bütçeli animasyonun bütçesini ikiye katlaması oldukça olası görünüyor. Listenin 2. sırasında da vizyonun taze yapımlarından biri yer aldı. Kadrosunda başarılı isimleri toplayan aksiyon filmi Tam Gaz açılışını 21 milyon dolar ile gerçekleştirdi. Listenin 3. filmi ise geçtiğimiz haftanın galibi olan Transformers serisinin 5. devam halkasıydı. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan yapım 17 milyon dolar kazanmayı başardı. 

    Listenin ilk üçü geride kalırken, listenin 4. sırasında ise Amazon savaşçı Diana Prince yer aldı. İkonik kadın süper kahraman Wonder Woman'ın kökenine inen film 16,1 milyon dolar ile 5. hafta kapanışını yaptı. Kadın yönetmenlerin elinden çıkma filmler arasında gelmiş geçmiş en iyi açılış rekorunu kıran ve DC Genişletilmiş Evren'in en yüksek ABD domestik gişesini elde eden film, 346,6 milyon dolar kazanmış durumda. Listenin 5. filmi ise sevilen animasyon serisi Arabalar'ın 3. devam halkası oldu. Eğlenceli animasyon yapım 3. haftasında listeyi ortalayarak 9,5 milyon dolar kazandı. Listenin 6. sırasını da taze bir film aldı. Will Ferrell'ı başrolüne yerleştiren aile komedisi The House açılışını 9 milyon dolar ile yaptı. Listeyi 47 Meters Down izledi. Sualtı gerilimi 4,6 milyon dolar ile 3. hafta kapanışını yaptı. 

    Korku dolu hayatta kalma savaşını Sofia Coppola imzalı The Beguiled takip etti. Gerilim dram türü yapım 3,2 milyon dolar ile 2. hafta kapanışını gerçekleştirdi. 

    Listenin 8. sırasını başrolüne Tom Cruise'u yerleştiren Mumya takip etti. Antik Mısır'dan esen rüzgarlarla gelen yeni nesil mumya macerası 4. hafta kapanışını 2,7 milyon dolar ile yaptı. Listenin son filmi ise Karayip Korsanları serisinin 5. devam halkası Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı oldu. Sevdiğimiz korsan Jack Sparrow'la birlikte yepyeni karakterleri de seyircilerin karşısına çıkaran film bu hafta 2,4 milyon dolar kazandı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top