Hesabım
    "Geçmiş" Cinemaximum CGV Arthouse'ta!

    "Geçmiş" 14 Temmuz'da seyirciyle buluşuyor.

    Önümüzdeki günlerde Almanya’da gerçekleştirilecek olan 66. Uluslararası Mannheim Film Festivali'nde yarışacak olan dramatik aşk hikayesi Geçmiş 14 Temmuz'da Cinemaximum CGV Arthouse salonlarında seyircileriyle buluşacak.

    Türkiye prömiyerini 23. Uluslararası Adana Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmen koltuğunda Çağdaş Çağrı oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Bülent Emin Yarar, Lila Gürmen, Gözde Kansu, Elena Viunova, Yeliz Akkaya ve Volga Sorgu gibi önemli oyuncular yer alıyor. Çekimleri İstanbul, Bolu, Midyat ve Nusaybin sınırlarında gerçekleşen filmin senaryosunda da yönetmenin imzası var.

    Bu yıl 12.’si düzenlenen Uluslararası Mexico Film Festivali’nde En İyi Film Ödülüne alan‘’Geçmiş’’ aynı zamanda ARFF Uluslararası Paris Film Festivali’nde En iyi Yönetmen Ödülüne layık görülmüştü. 

    Yusuf, ellili yaşlarında, dünya çapında tanınan idealist bir fotoğrafçıdır. Meslek hayatının ilk senelerinde Mardin-Nusaybin'de çektiği bir kadının fotoğrafı, hayatı boyunca karşısına çıkmaktadır ve hayatında olup bitenlere, hayatına giren tüm kadınlara rağmen bu kadının bakışlarının masumiyeti asla değişmemiştir. Yusuf, bu fotoğraftaki kadını tüm masumiyeti ile aramaya koyulacaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top