Hesabım
    Beyoğlu Sineması Kartları Satışta!

    Beyoğlu Sineması'nı kurtarma çalışmaları resmen başladı..

    27 yıldır faaliyette olan, Beyoğlu'nun simgelerinden Beyoğlu Sineması, geçtiğimiz ay sonunda borçlarını ödeyemediği gerekçesi ile kapanma duyurusu yapmıştı. Bu duyurunun ardından sinema yazarı Cem Altınsaray'ın başlattığı sosyal medya kampanyası ses getirmiş ve destek görmüştü. Dün akşam üstü ise bu destek fiili bir hale döndü ve Beyoğlu Sineması'nı kurtarma projesi dün yapılan bir basın toplantısıyla, halka ve basına tanıtıldı, akabinde Beyoğlu Sineması kartları da satışa çıktı. 

    Sinemanın şu anki işletmecilerinden Baha Serter, Cem Altınsaray ve sinema yazarı Utku Ögetürk'ün düzenledikleri basın toplantısına sanat camiasından da katılım oldu, hatta oyuncu Funda Eryiğit ve Defne Halman ilk kartların satışını bizzat kendileri yaptı. 

    Beyoğlu Sineması Sadakat Kartı internet sitesi www.beyoglusinemasikarti.com ve Beyoğlu Sineması gişesinden satışa sunuldu, 1 Haziran 2018 tarihine kadar geçerli olacak kartların detayları şu şekilde:

    • 100TL’lik Öğrenci Kartları: Yalnızca öğrenci kimliği ile alınabilecek bu kartla, son kullanma tarihine kadar 10 adet film izlenebilecek.  
    • 250TL’lik Sadakat Kartları: 250TL’lik kart sahipleri kartın geçerli olduğu süre boyunca Beyoğlu Sineması’nda 15 adet film izleme fırsatına sahip olacaklar.
    • 500TL’lik Sadakat Kartları: 500TL’lik kart sahipleri kartın geçerli olduğu süre boyunca Beyoğlu Sineması’nda 30 adet film izleme fırsatına sahip olacaklar.
    • 1000TL’lik Özel Sadakat Kartları: 1000TL’lik kart sahipleri kartın geçerli olduğu süre boyunca Beyoğlu Sineması’nda sınırsız film izleme fırsatına sahip olacaklar.

    Beyoğlu Sineması Kartı aynı zamanda kart sahiplerine civardaki kafe ve restoranlarda geçerli olacak özel indirimlerden faydalanma şansı sunacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top