Hesabım
    "Saklambaç" Filmi Çin’e Gidiyor!

    "Saklambaç" Çin'de vizyona giren ilk Türk filmi olacak.

    Yönetmen koltuğunda Samet Çakırtaş'ın oturduğu yerli psikolojik gerilim Saklambaç Çin yolcusu! Saklambaç, 21 Temmuz'da ülkemizle birlikte aynı anda Çin'de de vizyona girecek. 

    Yapımcılığını Blackwell Productions’un üstlendiği film, Çin'de vizyona giren ilk Türk filmi olma özelliğini taşıyor. Filmin yapımcısı İsmail Karakuyu, yapım aşamasında başladıkları temasların filmin çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte nihayetlendiğini belirterek, filmin Çince altyazı ve Çince dublaj seçenekleri ile Çin’de vizyona gireceğini duyurdu. Yılda sadece 30 yabancı filmin Çin'de yayınlanmasına izin veren yasa olduğunu hatırlatan Karakuyu, 2017 vizyon takvimi içerisinde bu 30 filmden birinin Türk filmi olması, hem de kendi filmlerinin olmasının haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

    Fransa, Belkçika, Almanya ve Azerbaycan’da da vizyona girmesi için temaslara başlanan filmin başrollerini Yusuf KarakuyuBuse Naz ÇınarAli Akgöl üstleniyor. 

    Üniversiteli öğrencisi bir grup genç, haftasonu tailinde değişik bir şeylet yapmak ister. Çevre köylerden birine gezmeye gitmeye karar veren gençler, yola çıktıklarından başlarına gelen esrarengiz olay sunucu araçları çamura saplanır. Aracı saplandığı yerden kurtarmaya çalışıp başaramayan gençler çareyi yardım istemekte bulur. Yarım çağırmak için evlerden birine giren gençler hiç tahmin etmedikleri olaylarla karşılaşırlar. Başlarına gelen olayları anlamaya çalışan grup, kendilerini bu ölüm kalım savaşından kurtarmak için nefes kesen bir mücadele gerçekleştirecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top