Hesabım
    Malatya Film Destek Başvuruları Başladı!

    Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek Malatya Film Platformu başvuruları başladı.

    Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Malatya Valiliği’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek 7. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında ilki gerçekleştirilecek Malatya Film Platformu başvuruları bugün başladı.

    Üretim aşamasındaki projelerin senaryo geliştirme ve yapım öncesi desteklenmesi ve sektör aktörlerinin katılımıyla güncel ortak yapım olanaklarının tartışılmasını amaçlayan Malatya Film Platformu, 11-15 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve başvuran projeler arasından seçilecek iki ayrı kategoriden 10 proje, Malatya Yapım Geliştirme’de finale kalacak. Malatya Yapım Geliştirme’de jüri tarafından, finale kalan 10 film arasından seçilen iki projeye ise destek ödülü verilecek.

    Ertem Eğilmez’in aile filmlerinden ilham alınarak, bu yıldan itibaren, Malatya Yapım Geliştirme kapsamında, jüri tarafından seçilen ve ana teması aile olan uzun metraj bir projeye Ertem Eğilmez Aile Filmleri Yapım Destek Ödülü verilecek. 7. Malatya Uluslararası Film Festivali kapanış töreninde açıklanacak olan Ertem Eğilmez Aile Filmleri Yapım Destek Ödülü almaya hak kazanan proje, 100.000 TL para ödülünün sahibi olacak. ‘Ertem Eğilmez Aile Filmleri Yapım Destek Ödülü’ne sahip olmak için başvuran projelerin ana temalarının da “aile” olması bekleniyor.

    7. Malatya Uluslararası Film Festivali, bu yıldan itibaren, Malatya Yapım Geliştirme kapsamında, tema sınırlaması olmaksızın, jüri tarafından seçilen bir projeye TRT Yapım Destek Ödülü vermeye hazırlanıyor.

    Malatya Yapım Geliştirme’ye katılmak isteyen yapımcılar resmi başvurularını, Malatya Uluslararası Film Festivali’nin malatyafilmfest.org.tr” adresinde yer alan Malatya Film Platformu sayfasındaki online başvuru formunu doldurarak, en geç 1 Eylül 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar yapabilecekler. Türkiye ve Dünya sinemasının seçkin örneklerinin 7. kez buluşacağı Malatya Uluslararası Film Festivali, 9- 16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top