Hesabım
    Al Pacino'nun Joe Paterno Dönüşümü!

    Al Pacino'ya rolünde ilk bakış!

    Penn State Amerikan futbol takımının koçu Joe Paterno'nun çocuk tacizi skandalıyla tepetaklak olan hayatını anlatacak filmden ilk kare geldi. Al Pacino'nun ünlü koç Paterno'ya dönüşümü bir hayli etkileyici!

    Rain Man ile hatırladığımız Oscar ödüllü usta yönetmen Barry Levinson'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği yapımın senaryosunu Geçmişin Gölgesinde (American History X)'nin senaristi David McKennaDebora Cahn ve John C. Richards üstleniyor.

    Joe Posnanski'nin Paterno biyografisinden uyarlanan film, Paterno'nun sevilen ve başarılı bir koç iken 2011'de yaşanan çocuk tacizi skandalının ardından değişen hayatını gözler önüne seriyor. 46 yıldır çalıştığı kurumdan kovulan efsane kolej koçu Paterno, 30 yılı aşkın süre boyunca yardımcılığını yapan ve çocukları taciz etmekle suçlanıp en 30 yıl hapse mahkûm olan Jerry Sandusky'nin yaptıklarının bir nevi günah keçisi seçilmişti. Tacizle alakası olmamasına ve kolej tarihinin en yüksek galibiyet rakamını kazandırmış olmasına rağmen Paterno'nun okulla bağı kesilmişti.

    Kadrosunda Annie ParisseRiley KeoughKathy Baker ve Greg Grunberg'ü de bulunduran yapımın vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top