Hesabım
    "Sessiz Terapi"nin Çekimleri Ankara'da Sürüyor!

    Psikolojik-gerilimin çekimleri devam ediyor.

    Hikayesini ve yönetmenliğini Tolga Toga'nın üstlendiği psikolojik gerilim filmi "Sessiz Terapi"nin çekimleri Ankara'da devam ediyor.

    Senaryosunu Süleyman Mercan’ın üstlendiği filmde başrollerini Kaan Yılmaz, Esengül Aypek, Berke Üzrek üstlenirken filmin kadrosunda Rıza Akın, Ercüment Fidan, Asuman Bora, Bulut Köpük, Gülşah Sanemoğlu bulunuyor. 

    Türkiye’de tür olarak denemekten kaçınılan ve örneği çok az olan psikolojik gerilim türündeki film ‘aklımı kaybederim seni asla!’’ mottosuyla yola çıkıyor. 

    Filmin tanıtımında; "Her sağlıklı bireyin kontrol etmesi ve ettirmesi gereken bir ruhu ve bu ruhun bir bozukluğu olabileceğini ve bunun normal bir durum olduğunu kabullenemeyip tedavisinin olduğunu atlıyoruz. Psikologların ve psikiyatrların koyabileceği tanılardan rahatsız olup, konulan tanıları da hakarete, kişileri damgalamaya, ego tatminine ve ötekileştirmeye çevirip rahatsızlıkların şiddetini artırıyor ve besliyoruz. Eğer ipin ucu rahatsızlıklar henüz baş gösterirken fark edilip yakalanmazsa, basit denilebilecek davranış bozuklukları bu tarz korkularla pekişip yerini ağır psikolojik rahatsızlıklara bırakırken kendimize zarar vermemize ve çevremize de zarar vermeye başlamaktadır" deniliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top