Hesabım
    Halle Berry'li "Anne"den Yeni Fragman Geldi!

    "Anne" bu Cuma vizyonda!

    Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry’i bugüne dek psikiyatrist, ajan, gazeteci ve hatta mutant olarak beyaz perdede gördük. Bu kez ise kaybolan oğlunu bulmak için her şeyi yapmaya hazır bir anne olarak göreceğimiz Anne filminden yeni fragman geldi.

    Karla Dyson yaşadığı boşanmanın ardından oğlunun velayeti için büyük bir mücadele vermiş bir kadındır. Anne-oğulun arasında sıkı bir bağ vardır. Annesi Karla ile parka yaptığı yolculuk için çok heyecanlı olan Frankie parkta oynamaya başlar. Sık sık annesiyle iletişim kuran çocuk bir anda ortadan kaybolunca annesi için gerilimli dakikalar başlayacaktır. Genç kadın oğlunu bulmak için her şeyi yapmaya kararlıdır...

    Pusher filminden aşina olduğumuz İspanyol yönetmen Luis Prieto'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dram türü yapımda Berry'ye başrolde Robert Walker BranchaudDana Gourrier ve Lew Temple eşlik ediyor. Filmin kadrosunda ayrıca Christopher Berry , Malea RoseJustin LebrunRitchie Montgomery ve Sage Correa var. Filmin senaryosunu Knate Gwaltney kaleme aldı.

    Film bu Cuma itibariyle sinemalarımızda dönmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top