Hesabım
    "Can Dostum"un Yeniden Çekimine İsim Bulundu!

    Bryan Cranston ve Kevin Hart'lı uyarlamanın adı "The Upside" olacak.

    Zengin ve belden aşağısı felçli olan Phillip Lacasse ile ona yardım etmek kiralanan, sabıka kaydı olan işsiz Dell'in zamanla gelişen güzel dostluğunu anlatacak olan yeniden uyarlamanın ismi belli oldu. 2011 Fransa yapımı Can Dostum'un Amerikan uyarlaması olan filmin ismi "The Upside" olarak açıklandı.

    Hayatta bir noktadan sonra kültür ve sınıf farklılıklarının ortadan kalkması temasına odaklanan ve dram-mizah arasında gidip gelen bir yapım olan The Intouchables'ın yönetmen koltuğunda Fransız sinemacılar Olivier Nakache ve Eric Toledano oturuyordu. Yeni Amerikan versiyonunun yönetmen koltuğunda ise Neil Burger oturuyor. Filmin senaryosunu ise Paul Feig kaleme alıyor. 

    Kadrosunda Nicole KidmanAja Naomi King ve Amara Karan gibi isimleri bulunduran yeni uyarlamada başrolleri ise Merkezi İstihbarat'ta Dwayne Johnson'la başrolü paylaşan, komedi filmlerinin sevilen yıldızı Kevin Hart ve Breaking Bad dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan, Trumbo ile Oscar adaylığı kazanan Bryan Cranston üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top