Hesabım
    "Star Wars: Episode IX"a Yeni Senarist!

    Star Wars'un 9. devam halkasının senaryosu Jack Thorne'a emanet...

    Orijinal üçlemedeki karakterlerle açılan ancak ağırlığını yeni nesil kahramanlara veren yeni Star Wars üçlemesinin 2. devam halkası Star Wars: Son Jedi için beklenti sürerken, serinin 9. devam halkasından gelişmeler gelmeye de devam ediyor. Serinin 9. devam halkası olacak olan Star Wars:Episode IX'dan gelen gelişme teknik kadroyla ilgili.

    Zaman Yolcuları ve Jurassic World gibi birbirinden tamamen apayrı türlerdeki iki filmiyle tanınan yönetmen Colin Trevorrow'un yönetmenliğini üstleneceği yapımın senaryosu da yönetmenle birlikte onun sıklıkla senaryo konusunda ortaklık kurduğu partneri Derek Connolly tarafından yazılmıştı. Ancak gelen son habere göre filmin senaryosunu National TreasureSinbadThe Last Panthers ve Glue gibi dizilerde çalışarak adını duyuran senarist Jack Thorne üstlenecek. Senaryonun yönetmenden yeni bir senariste geçmesinin amacının Trevorrow'a filme odaklanmak için daha çok zaman vermek olduğu düşünülüyor.

    Konusu sır gibi saklı tutulan filmin çekimleri 2018 yılının Ocak ayında başlayacak. Serinin 8. devam halkası Star Wars: Son Jedi ise 15 Aralık tarihinde sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top