Hesabım
    "Yanlış Anlama" 27 Ekim'de Vizyonda!

    "Yanlış Anlama" için geri sayım sürüyor.

    Türkiye-Azerbaycan git gelinde beyaz perdeye taşınan yeni komedi filmi Yanlış Anlama 27 Ekim'de seyircileriyle buluşacak. Yanlış anlaşmalar üzerine kurulu komik bir hikayeyi temel alan yapım başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

    Amerikalı bir FBI ajanı gibi davranan Türk doğalgaz müdürünü canlandıran Şevket Çoruh'a İlker AyrıkHakan BilginBahadır EfeDuygu KaracaPelin Sönmezİlhan Daner gibi isimler eşlik ediyor. Azerbaycan'dan ise Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev ve Ferda Amin gibi ünlüler filmde rol alan isimler arasında yer alıyor. 

    Levent Cengizhan’ın yapımcılığında DADA Yapım imzalı filmin yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek yer alırken, senaryosunu Ayberk Çınar kaleme alıyor.

    Türkiye’den Azerbaycan’dan iki ailenin beraber geçirdikleri 10 günü anlatan film Azerilerin hiç birimizin bilmediği kelime farklılıklarından meydana gelen komikleri anlatıyor.

    İstanbul, Balat’ta ve Bakü'de çekilen film için geri sayım sürüyor! Film, Türkiye sinemalarıyla aynı zamanda Azerbaycan sinemalarında da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top