Hesabım
    Woody Allen'ın Yeni Filminin Kadrosu Genişliyor!

    Pop kültürü ikonu Selena Gomez de kadroya katıldı.

    Annie HallYaramaz Harry ve Barselona, Barselona gibi sinemanın sevilen filmlerine imzasını atmış olan, son olarak ise geçtiğimiz yıl Café Society ile sinemaseverlerin karşısına çıkan usta yönetmen Woody Allen'ın henüz ismi açıklanmayan yeni filminin kadrosu giderek zenginleşiyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Allen'ın üstlendiği yeni filmin kadrosuna pop kültürü ikonu Selena Gomez de katıldı.

    Amazon Studios'un yapımını üstlendiği filmin konusu sır gibi saklı tutulsa da kadroda Gomez'in yanı sıra Hollywood'un yeni keşfi Timothée Chalamet ve kendi çağının en yetenekli aktrisleri arasında gösterilen Elle Fanning'in de yer aldığı biliniyor. 

    Allen'ın New York Film Festivali'nin kapanış gecesinde dünya prömiyerini yapacak olan bir diğer yapım aşamasındaki filmi Dönme Dolap'ta ise başrollerde Kate Winslet ve Justin Timberlake yer alıyor. Yönetmenliğini ve senaryosunu Allen'ın üstlendiği yapımın kadrosunda Juno TempleMax CasellaDebi MazarJim BelushiGeneva CarrTony Sirico ve Steve Schirripa gibi isimler yer alıyor. Film ülkemizde 22 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top