Hesabım
    Kuzey Vargın Hayatını Kaybetti!

    Ünlü sanatçı 77 yaşında hayatını kaybetti...

    Ünlü sanatçı Kuzey Vargın 77 yaşında hayatını kaybetti. Yüksek tansiyona bağlı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Marmaris Hastanesi’ne kaldırılan sanatçı yaklaşık 1,5 aydır yoğun bakımdaydı. Kuzey Vargın’ın damadı Barış Yamak “Bu sabah itibariyle Kuzey Vargın vefat etti. Cenazesi Marmaris’ten İstanbul’a getirilecek. Perşembe günü Levent Camii’nde kılınacak cenaze namazıyla kendisini uğurlayacağız” şeklinde açıklama yaparak Kuzey Vargın'ın vefatını basına duyurdu. Türk sinema oyuncusunun sevenleri de vefat haberinin ardından sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

    KUZEY VARGIN 12 sene önce ilk kamera karşısına geçtiğim, çoğunuzun beni ilk tanıdığı dizi Aşk Oyunu'nda babamı canlandırmıştı. Sonra hiç kopmadık. Her bayram, her doğumgünü, her aynı şehirde bulunduğumuzda görüştük. Sevdik birbirimizi, ailelerimizi paylaştık. Başarımla sevindi, hastalığıyla üzüldüm. Rakı masasında çok kahkaha attık. Deneyimlerinden çok faydalandım. Sözünü dinlemediğimde keşke dedim. Tüm yaşanmışlıklarıyla, anılarını bize bırakıp bu sabah sessizce gitti. Hayatını ona adamış eşi Mücü ona hayatının son yıllarında torun mutluluğunu yaşatan kızı @tugcekuzeyyamak ve tüm sevenlerine, yakışıklılığıyla başını döndürdüğü tüm yeşilçam izleyicisi kadınlara (annem dahil) başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağolsun. @edateksoz @bulentisbilen #aşkoyunu #kuzeyvargın Kuzey Vargın passed away today silently. We were father and son at Aşk Oyunu. İ loved him as a father an elder brother.

    Keremcem (@keremcem)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Yeşilçam’da 1960’lı yıllarda jön olarak başladığı kariyerini ilerleyen dönemde ağırlıklı olarak kötü adamların oluşturduğu karakter rolleri ile sürdürmüş olan Vargın, kariyerinin ilk döneminde 1965 yapımı Yasak Sokaklar, Çılgın Gençlik, Ağlayan Kadın gibi filmlerde rol aldı. Televizyonda sık gösterilen eserlerden Bir Dağ Masalı filminde Lale’yi aldatan nişanlısı Ekrem, Seni Sevmek Kaderim filminde entrikacı Bülent rollerini oynadı. Kartal Tibet’den sonra Karaoğlan’ı canlandıran oyuncu son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde “Âdil Eşrefoğlu” rolünü üstlenmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top