Hesabım
    Cehennemin Kapıları Açılıyor Mu?

    Reeves'dan kaçamak cevaplar<br />

    Cehennem kaçaklarının peşinde koşan Constantine beyazperdeye dönemeye hazırlanıyor gibi. The Lake House'da rol alan Sandra Bullock ve Keanu Reeves, filmin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında ComingSoon'a Constantine 2 hakkında ipucu vermekten kaçınmamış.

    Kendisine Constantine'in devam filmiyle ilgili sorular yöneltilen aktör daha ağzını açmaya fırsat bulmadan yanıt rol arkadaşından gelmiş. Bullock'a göre böyle bil film olacaksa bile Reeves içinde olmamalı.

    Yanıta kendisi de şaşıran aktör arkadaşına neden olmamalıyım diye sormayı ihmal etmemiş. Bullock'un yanıtı ilkinden de ilginç. ''Sen beni Hız Tuzağı 2 ile ilgili uyarmamıştın. Ama ben arkadaşın olarak oynamaman gerektiğini düşünüyorum. Eğer oynarsan da Constatine 2'de sigarayı bırakmalısın''.

    Bullock'un tavsiyelerinin ardından konuya dönen Reeves ''Böyle bir durum söz konusu. Ben kesinlikle yer almak isterim ama yapımcıların kararı henüz belli değil. Uzun bir hikaye diyerek'' soruyu biraz geçiştirmiş. Gözünüz Beyazperde.com'da olsun, gelişmeleri akatarmaya devam edeceğiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top