Hesabım
    "Şansımı Seveyim" Sinemalarda!

    "Şansımı Seveyim"in seansları için tıklayın!

    "Şansımı Seveyim" için biletlerinizi hemen alın! Vine fenomeni olarak ünlenen Cem Gelinoğlu'nu başrolüne yerleştiren yeni yerli komedi bugün itibariyle sinemalarda dönmeye başlıyor!

    Çekimleri İstanbul'un farklı noktalarında 1 ayda gerçekleştirilen komedi filminin kadrosunda Gökhan KıraçZeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer Gelinoğlu'na başrolde eşlik eden isimler olarak yer alırken, filmin yönetmen koltuğunu Ender Mıhlar üstleniyor. Filmin senaryosunu Ferhat Ergün'ün üstlenirken, yapımının görüntü yönetmenliğini ise Ümit Çakmaksoy yapıyor.

    Büyüdüğü mahalleye geri dönen Sebahattin sakarlıklarıyla nam salmış ve şanssızlığıyla bilinen bir adamdır. Bu sebeple de gelişi mahalleli tarafından pek de hoş karşılanmaz, zira mahalleli Sebahattin'in şanssızlıkları mıknatıs gibi çektiğinin bilincindedir. Sebahattin'in bahtsızlığı yetmezmiş gibi, bir de yıllar önce ah'ını aldığı Durmuş'un kız kardeşi Yaprak'a aşık olur. Yaprak'ın Sebahattin'i kabul etmesinin tek yolu, Sebahattin'in kendisini Durmuş'a affettirmesidir. Ancak bahtsızlığı bu konuda büyük engeller yaratacaktır... 

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top