Hesabım
    Jolie-Pitt Çiftinin Bebeğinden İlk Poz

    Tam 7 milyon dolar

    Angelina Jolie-Brad Pitt çifti 27 Mayıs'ta ilk bebekleri Shiloh Nouvel'ın doğumuyla büyük bir sevinç yaşamıştı. Çift, doğumun tüm meraklı gözlerden uzak gerçekleşebilmesi için de Güney Afrika ülkesi Namibya'yı seçip hükümet desteği ile korunmuştu.

    Şimdi tüm dünya bu küçük kızın ilk fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyor. BBC'nin bildirdiğine göre Jolie-Pitt çifti mutluluklarını herkesle paylaşabileceklerini bildirdi. Tabi ki karşılığında gereken bedeli ödeyebilecek bir basın kuruluşu aracılığıyla.

    Konuyla ilgili yorum yapan, dünyanın en büyük fotoğraf ajanslarından birinin, Wire Image'ın başkan yardımcısı Marc Kurschner; çiftin talebinin haklı olduğunu ve resimlerin, bir uzman gözüyle, değerinin 5-7 milyon dolar arasında olacağını söyledi. Yani çiftin basından bu rakamlar arasında bir para talep etmesi bekleniyor.

    Jolie-Pitt çifti ise açıklamalarında gelirin tamamının hayır kurumlarına bağışlanacağını bildirdi.. Açıklamada tam olarak ''Kendi kızımızın doğumunu kutluyoruz ancak gelişmekte olan ülkelerdeki çok daha şanssız yeni doğmuş bebeklere de yardım etmek istiyoruz'' deniyor.

    Açıklamayla beraber; üçüncü dünya ülkelerinde her yıl tam 2 milyon bebeğin daha doğduğu ilk günde yaşamını yitirdiği de bildirildi. Biri Kamboçyalı diğeri Sudanlı iki bebeği daha önce evlat edinmiş olan Angelina Jolie, doğum yaptığı Namibya'da iki hastaneye de tam 300.00 dolarlık hamilelik dönemi için gerekli eşya yardımı yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top