Hesabım
    "Tulip Fever"dan 18+ Fragman Yayınlandı!

    "Tulip Fever" hala vizyon tarihi için bekliyor...

    Tutkuların sahneyi çaldığı "Tulip Fever" için bekleyiş büyük! Testament of Youth ve Alex Garland imzalı serebral bilim kurgu filmi Ex Machina'daki başarılı performanslarının ardından adeta kademe atlayan İsveçli oyuncu Alicia Vikander ve Life'ın James Dean'i, şu sıralar hala sinemalarımızda dönmekte olan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'nun başarılı ajanı Dane DeHaan'ın başrollerini üstlendiği tarihi dram filmi Tulip Fever'dan 18+ fragman geldi.

    Usta oyuncu Christoph Waltz'ın da başrolde ikiliye eşlik ettiği yapımın kadrosunda ilham perisi Annetje rolünde Cara DelevingneJack O’ConnellJudi DenchZach GalifianakisTom Hollander ve Prens Harry'nin eski sevgilisi Cressida Bonas da yer alıyor.

    Hollanda'nın Altın Çağı olarak bilinen maddi bolluk evresinde geçen yapım, ressamların ve sanatçıların asillerin yağlıboya tablolarıyla büyük paralar kazandığı bir dünyanın mahsülü olacak. Genç bir ressam aralarında büyük yaş farklı bulunan evli bir çiftin portresini yapmak için çiftle anlaştığında portresini yaptığı evli kadına aşık oluyor ve ikili içinde yaşadıkları dönemin etik, ahlak kurallarına ve yasalarına karşı aşklarını yaşamaya çalışıyor...

    Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol filminden tanıdığımız yönetmen Justin Chadwick'in imzasını taşıyan tarih yapım 1 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top