Hesabım
    "Wind River" Filminden Son Fragman Çıktı!

    "Wind River" Yenilmezler'i bir araya getiriyor.

    Yenilmezler ekibinin Hawkeye'ı Jeremy Renner ve Scarlet Witch'i Elizabeth Olsen dünyayı kurtarmaktan kalan boş vakitlerinde bir araya geldi ve bir cinayeti aydınlatma yoluna baş koydu! İkilinin başrollerini üstlendiği gizem gerilim türündeki Wind River'dan son fragman da çıktı.

    Cannes'ın Belirli Bir Bakış bölümünden En İyi Yönetmen ödülü ile dönen film Hell or High Water ve Sicario filminin senaryosunda kalem oynatan Taylor Sheridan'ın imzasını taşıyor. Filmin senaryosunu da ödüllü yönetmen üstleniyor.

    Çaylak bir kadın FBI ajanı olan Jane Banner ve geçmişiyle sorunları olan kıdemli, yerel bir oyun izleyicisi olan Cory Lambert'ın ortaklığını konu alıyor. İkili güçlerini birleştirerek ıssız bir Kızılderili bölgesinde işlenmiş olan bir cinayeti araştırıyorlar. Öldürülen genç kızın cinayetinin öcünü alabilmek için çıktıkları bu yol birbiri ardına gizemlerle ve sırlarla örülmüş bir yol olarak önlerine uzanıyor...

    Oyuncu kadrosunda Kelsey AsbilleJon BernthalJulia JonesGil Birmingham ve Graham Greene gibi isimleri de bulunduran yapımın ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belirsizliğini koruyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top