Hesabım
    "Cenaze İşleri" Ekibi Turneye Çıkıyor!

    "Cenaze İşleri" 8 Eylül'de sinemalarda!

    Ölümün yakınlarında dolaşsa da yaşamın değerli olduğunun altını ince çizgilerle çizen ve komedinin ince zekasına sahip çıkan yerli komedi Cenaze İşleri oyuncuları turneye çıkıyor! “Cenaze İşleri” oyuncuları filmin ilk gösteriminin ardından filmin çekildiği Eskişehir'e doğru yola çıkıyor. Eskişehir'in ardından ise turne programında Düzceli yer alıyor.

    “Cenaze İşleri” oyuncuları filmin ilk gösteriminde 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Özdilek Park İstanbul Cinetime sinemalarında hayranlarıyla buluşuyor. Turne programına filmin çekildiği Eskişehir’de devam edecek olan oyuncular 9 Eylül Cumartesi saat 20.00’de Özdilek Eskişehir Cinetime’dahayranlarıyla birlikte filmi izleyecek. Filmin oyuncuları 10 Eylül Pazar günü saat 17.00’de ise Düzceli hayranlarıyla Özdilek Düzce Cinetime’da buluşup programlarını tamamlamış olacak.

    Daha önce KızkaçıranSağsalimTerkedilmiş ve Öldür Beni gibi filmlere imza atan yönetmen Korhan Uğur'un kamera arkasında olduğu yapımın senaryosunda da yönetmenle birlikte Serpil Altın imzası bulunuyor. Altın Portakal Ödüllü ünlü müzisyen Mehmet Erdem'in müziğini üstlendiği film belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olayları mizahla harmanlayacak.

    Orhan belediyenin kimsesizler mezarlığında çalışan, sıradan bir adamdır. Orhan'ın en büyük hayali sevgilisi Serpil'le evlenmektir. Ancak para durumunun el vermemesi sebebiyle bu hayalini gerçekleştiremez. Ancak Orhan'ın karşısına bir fırsat çıkar. Arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak için Orhan'a gelir. Para karşılığı cesedi kimsesizler mezarlığına gömmesini isteyen arkadaşını geri çevirmek isteyen Orhan, bir yandan da gelen parayla Serpil'le evlenebileceğini düşünür. İstemeye istemeye kabul ettiği işi yerine getirmek için cesedi mezarlıkta gömmeye hazırlanırken, "ceset"in aslında ölü olmadığını fark eder...

     Melih Selçuk’un ve Cemre Melis Çınar'ın başrolünü üstlendiği, kadrosunda Ergun KuyucuBarış KıralioğluYüksel ÜnalCaner Atacan ve Suzan AksoyBedia EnerAydan BurhanHalil Kumova gibi oyuncuları bulunduran yerli komedi filmi 8 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top