Hesabım
    "anne!" Filminden Klip Geldi!

    "anne!" 29 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek!

    Venedik Film Festivali'nden karışık eleştiriler alan anne!'den yeni klip yayınlandı. Yılın en öne çıkan gerilim yapımlarından biri olan "anne!"nin yönetmen koltuğunu ve senaristliğini Bir Rüya İçin AğıtSiyah Kuğu ve Jackie gibi başarılı filmlerin yönetmeni Darren Aronofsky üstleniyor.

    "anne!"nin başrollerini Açlık Oyunları'nın Katniss Everdeen'i, X-Men'in yeni nesil Mystique'i, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve Skyfall ile ikonik Bond kötüsü olarak gönüllere yerleşen Oscar ödüllü Javier Bardem üstlenirken, filmin müziklerinlerinde ise Jóhann Jóhannsson imzası var.

    Kadrosunda ayrıca Ed HarrisMichelle PfeifferDomhnall GleesonBrian Gleeson ve Kristen Wiig gibi isimler yer aldığı yapım sakin ve sıradan bir hayat süren bir çift çevresinde gelişiyor. Herkesin yan komşusu olabilecek olan sıradan çiftin hayatı evlerine gelen istenmeyen misafirden sonra altüst olur. Çiftin ilişkisini sınayacak olan bu misafir evin tüm huzurunu bozacaktır. Misafirin eşinin de aralarına katılmasıyla birlikte işler beklenmeyen bir yön alacak ve gizlenen amaçların ne olduğu sorgulanmaya başlanacaktır...

    "anne!" 29 Eylül'de sinemalarımızda dönmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top