Hesabım
    "O" Seyircilerine Pennywise Sürprizi!

    "O" filmine gidenler salonlarda şoke uğradı!

    Korku ustası Stephen King'in 1986 imzalı romanından bu kez beyaz perdeye uyarlanan O ülkemizde bu Cuma itibariyle vizyona giriyor. Dünyanın birçok ülkesinde 8 Eylül itibariyle sinemalarda dönmeye başlayan korku yapımı, seyircilerine filmin haricinde de korkulu dakikalar yaşatmayı başardı. İngiltere'de filmin gösterildiği Cineworld sinemalarında ortaya çıkan korkunç palyaçolar filmi izlemeye gelen seyircileri adeta şoka uğrattı.

    Twitter kullanıcısından gelen güncellemeye göre koltukta oturur vaziyette bulduğu palyaço bir süre sonra elinde balonuyla salonda dolaşmaya başladı.

    Benzer bir durum diğer sinema salonlarında da yaşandı.

    Cinema with the boyf 🎈 #IT

    Maria Holmes 🍃 (@maria_maher_)'in paylaştığı bir gönderi ()

    I'll float too 🤡

    Troy Riley (@troy_impact)'in paylaştığı bir gönderi ()

    IT was awesome! Thanks to all who came and had photos with us....Back to clow business! #sheffield #itpremier #it #cineworldsheffield #southyorkshire #clown #scary #scaryclown #horror #horrorclown #horrorcon #clownlivesmatter #comiccon #it #horror #scary #halloween #follow4follow #like4like #insta #follow #itthemovie #pennywise

    Dredz The Clown (@dredztheclown)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Başka bir seyircinin deneyimi ise palyaçolarla ile değil, balonla oldu. Filmin gösterimi sırasında seyircilerin arasından yükselen kırmızı bir balon seyircileri korkutmayı başardı.

    Film, Maine'in küçük bir kasabasında yaşayan 7 çocuğu ele alıyor. Bu yedi arkadaş okullarında dışlanan bir gruptur. Ancak en büyük sorunları bu değildir. Arkadaşlar bir yandan hayatın getirdiği sorunlarla, bir yandan da ergenlikle uğraşırken, başlarına beklemedikleri bir bela daha açılır. Kurbanlarının korkularına göre şekle girebilen Pennywise, ürkütücü bir palyaço kılığında bu 7 çocuğa dehşet saçmaya başlar. Artık okuldaki sorunları, verecekleri hayatta kalma mücadelesine oranla bir hayli önemsiz kalacaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top