Hesabım
    Box Office: Minyonlar Tekrar Zirvede!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 8-10 Eylül haftasonunda box office listesinde zirve değişiklik mevcut. Vizyona girmesiyle zirveyi ele geçiren yerli korku türündeki Siccin 4 bu hafta 2. sıraya geriledi. Bu hafta listede 2 film kendine yer bulmayı başardı.

    Listenin bu haftaki zirvesinde vizyondaki 3. haftasını kutlayan Çılgın Hırsız 3 yer aldı. Bizleri sevdiğimiz kocaman ailenin üyeleri Gru, kızları ve minyonlarıyla buluşturan sevilen animasyonunu 3. devam halkası ülkemizdeki 3. hafta kapanışını 83.396 seyirci ile yaptı. "Çılgın Hırsız 3" aynı zamanda serinin ülkemizdeki en yüksek açılış yapan filmi olmayı başarmıştı. Listenin 2. haftasında vizyondaki 2. haftasını kutlayan Siccin 4 yer buldu. 2017 yılında vizyona giren korku filmleri arasında en iyi açılışı gerçekleştiren "Siccin 4", 57.650 seyircilik açılış rakamı 2. haftasını kapattı. Listenin 3. filmi ise aksiyon filmlerinin aranan ismi Tom Cruise başrollü Barry Seal: Kaçakçı oldu. Gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanan film ilk haftasında 53.922 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 4. sırasında Vine fenomeni olarak ünlenen Cem Gelinoğlu'nun başrolünü üstlendiği Şansımı Seveyim yer buldu. Yerli komedi yapımı 3. hafta kapanışını 46.496 seyirciyle yaptı. Listeyi ortalayan yapım ise vizyonun tazeleri arasından geldi. Vizyonun animasyon kontenjanından gelen Emoji Filmi ilk haftasında 34.416 seyirci tarafından izlendi. Listenin bir sonraki filmi ise 6. sırayı alan Yedinci Hayat oldu. 7 kız kardeşin tek bir kişiymiş gibi yaşamaya çalıştığı, ancak içlerinden biri kaybolunca gerilimin dozajının tırmandığı film 28.232 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. sırasında vizyonun yerli filmlerinden Deli Dumrul yer buldu. BKM'nin kurgusal karakterleri mizahla harmanlayan eğlenceli yapımı hafta sonunda 27.324 seyirci tarafından izlendi.

    Hindistan’da gişe rekortmeni olan Hint yapımı biyografik spor dramı Dangal listenin son üçünü açan yapım oldu. Hint sinemasının önde gelen isimlerinden Aamir Khan'ı başrolüne yerleştiren film haftasonunda 12.738 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasında vizyondaki 2. haftasını kutlayan Bekar Bekir yer buldu. Sevilen tiplemeyi beyaz perdeye taşıyan yapım 2. hafta kapanışını 12.718 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasında ise Annabelle: Kötülüğün Doğuşu yer buldu. Korku Seansı evreninin ilk spin-off mahsülünü 2. devam halkasıyla seyircilerin karşısına çıkaran film ülkemizdeki 4. hafta kapanışını 11.394 seyirci ile yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top