Hesabım
    The Silent Man Filminden Yeni Poster Geldi!

    Filmin başrolünde Liam Neeson var...

    Liam Neeson'ı bu sefer Beyaz Saray'da bir skandalı ortaya çıkaran muhbir rolünde göreceğimiz The Silent Man filminden poster geldi!

    ABD başkanı Richard Nixon'ın istifa etmesine dek uzanan Watergate Skandalı'nın kilit ismi Deep Throat'u anlatan polisiye muhbir dramasının yapımcılığını MadRiver Pictures ile birlikte Tom Hanks'in üstleniyor. Aksiyon yapımlarının altın kalpli sert adamı Liam Neeson'ın Deep Throat lakabıyla Watergate skandalına dair gizli bilgileri sızdıran ünlü muhbir ajan Mark Felt'i canlandıracağı yapımda Akademi ödülü adayı güzel yıldızı Diane Lane de kimliği yıllarca gizli kalan muhbir Mark Felt'in güçlü ve zeki eşi Audrey'yi canlandıracak. Elçiyi Öldür filminin beğenilen yönetmeni Peter Landesman'ın hem senaryoyu hem de yönetmen koltuğunu üstleneceği projede ayrıca Marton CsokasJosh LucasTony Goldwyn, Michael C. HallTom SizemoreWendi McLendon-CoveyIke BarinholtzBruce GreenwoodBrian D’ArcyNoah Wyle ve Maika Monroea yer alıyor.

    Film Amerika'da 29 Eylül'de vizyona girecek. The Silent Man'in ülkemizdeki gösterim tarihi hakkında henüz bir açıklama yok...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top