Hesabım
    Hulk Yeniden

    Marvel yeşil bir dev arıyor

    Stan Lee?nin en ünlü karakterlerinden Hulk, 2003 yılında Ang Lee?nin kamerasından beyazperdeye yansımıştı.

    O günden beri devam filmiyle ilgili dedikodulara The Incredible Hulk adıyla sinemalara geleceğini doğruladı ancak bunun bir devam filmi değil yeniden çevrim olacağını söyledi.

    Arad'ın yeniden çevrimden kastı ise bildiğimiz anlamda remake değil. ??Hulk filmini çok sevmiştim. Farklı bir yaklaşımdı ve tamamen çizgi romanın aynı değildi. Bu sefer çizgi romana çok daha yakın bir film yapmak istiyoruz?? diyor Arad.

    Her ne kadar Eric Bana?yla yeni film için de konuşulduğu dedikoduları fısıldanıyor olsa da aktör Moviehole'e yaptığı açıklamada stüdyodan hiçbir teklif almadığını dile getirdi.

    Arad'ın açıklaması da Bana'nınkiyle örtüşüyor. Aynı hikayenin, farklı bir bakış açısıyla sinemalara taşınılması düşünülüyorsa yeniden Bana'yı tercih etmek iki film arasındaki farklılığın gözle görülmesini engeller. Anımsatmadan geçmeyelim, yeni filmde David Duchovy?nin yer alacağı dedikoduları reddedilmiş değil.

    Duchovny'nin adı Hulk'la anılmaya başlandığında filmin Hulk 2 olarak karşımıza geleceği ve sadece DVD'de yayınlanacağı söyleniyordu. Ancak Arad'ın açıklamaları devam filminden vazgeçildiğini ve en baştan bir Hulk hikayesi için hazırlanmamız gerektiğini açıkça belirtiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top