Hesabım
    Tim Burton'a Dikkat

    Jim Carrey'siz kaldı Johnny Depp'e sarıldı

    Tim Burton-Jim Carrey ikilisini birarada görmek için sabırsızlanıyorduk ki Paramount, Ripley's Believe It or Not filminin prodüksiyon tarihini en az bir yıl ileri attığını ilan etti. Variety'nin bildirdiğine göre ertlemenin sebebi çok basit; Carrey ve Burton'ın istediği filmi yapmak için 150 milyon dolar gerekiyor.

    Haberin duyulmasıyla beraber ilk akla gelen projenin tamamen iptal olmuş olması ya da daha düşük bir bütçeye uyum sağlayacak yönetmen ve oyuncu arayışına girilmesi olarak algılandı.

    Paramount'un başkan yardımcısı Brad Weston bu şekilde düşünülmemesi gerektiğini dile getiriyor. Filmi hala bu ikili ile yapmak istiyorlarmış ama istenilen koşulların oluşmasını da beklemek zorundalarmış. Kısacası Paramount 150 milyon dolar yükü kendisiyle paylaşacak bir stüdyo arayışına girdiğini üstü kapalı da olsa dile getiriyor.

    Hal böyle olunca bu durumdan Johhny Depp fanları avantajlı çıktı. Çünkü Burton iptal olan projenin yerine hemen programındaki diğer filmi aldı. Johnny Depp'in başrolüne soyunacağı Stephen Sondheim'a ait Sweeney Todd müzikalinin beyazperde uyarlaması. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top