Hesabım
    "Dünyanın En Güzel Kokusu 2"nin Posteri Çıktı!

    "Dünyanın En Güzel Kokusu 2" 3 Kasım'da vizyonda!

    Dünyanın En Güzel Kokusu 2 için geri sayım başladı! Başrollerinde sevilen oyuncular Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu'nun yer aldığı yerli romantik yapım Dünyanın En Güzel Kokusu'nun devam halkası olan "Dünyanın En Güzel Kokusu 2"den beklenen poster geldi.

    Devam halkasında Tuba Ünsal kadroda yer alsa da, hikaye Rıza Kocaoğlu ve Bestemsu Özdemir'e odaklanacak. "Kaybettiysen senin olmuş demektir" sloganıyla yola çıkan devam halkası, Ünsal'ın karakteri Derya'nın ölümünün ardından olanları konu ediniyor.

    3 KASIM'DA SİNEMALARDA @dunyaninenguzelkokusu2

    Rıza Kocaoğlu (@riza_kocaoglu)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Derya'yla Hakan'ın büyük aşklarına şahit olduğumuz ilk filmin ardından, devam halkasında Hakan'ın Derya'nın ölümünün ardından yaşadığı zorlu sürece tanık oluyoruz. Hayatını toparlamaya çalışan Hakan, bir yandan Derya'nın anısına tutunmaya çalışırken, bir yandan da hayatın zorluklarıyla mücadele ediyor. Bu süreçte de hayatına yeni biri giriyor.

    Bu kez yönetmen koltuğuna ilk filmin senaristi olan Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun oturacağı "Dünyanın En Güzel Kokusu 2"nin kadrosuna ilk filmde yer alan Esra Ruşan ve Burak Altay yer alırken, filmin yeni yüzü ise Ege Aydan oluyor.

    Film 3 Kasım'da sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top