Hesabım
    Box Office: Cingöz Recai Rakiplerine Fark Attı!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 13-15 Ekim haftasonunda box office listesinde zirve değişti. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan Kurtlar Vadisi Vatan, bu hafta zirveye veda etti. Bu hafta listede 3 film kendine yer buldu.

    Listenin bu haftaki galibi, başrolüne yerli sinemanın ve ekranların yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ve Muhteşem Yüzyıl ile gönüllerin Hürrem Sultan'ı olan Meryem Uzerli'yi yerleştiren Cingöz Recai oldu. Peyami Safa'nın unutulmaz eserinden Onur Ünlü tarafından beyaz perdeye uyarlanan yapım açılışını 258.655 seyirci ile yaparak, en yakın rakibini 5'e katlamış oldu. Listenin 2. filmi Sermiyan Midyat'ın yönetmenliğini, senaryosunu ve başrolünü üstlendiği Ay Lav Yu Tuu oldu. Sevdiğimiz karakterleri bizlerle buluşturan ve yenilerini de bizlere tanıtan ğlenceli devam halkası 4. hafta kapanışını 50.811 seyirci ile yaptı. Listenin 3. yapımı ise televizyonlarda başlayan macerasını beyaz perdelere taşıyan Kurtlar Vadisi Vatan oldu. Dizi uyarlamasından beyaz perdeye geçişinin ardından 4. devam halkasına ulaşan serinin son filmi, 3. hafta sonunda 46.890 seyirciye ulaştı.

    Listenin ilk 3'ü geride kalırken, onları takip eden yapım bir animasyon oldu. Listenin 4. sırasını eğlenceli animasyon macera My Little Pony Filmi aldı. Minik seyircilerin gönlüne taht kuran yapım 2. hafta kapanışını 46.880 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin tam ortasında ise vizyonun taze yapımı Ölüm Günün Kutlu Olsun yer buldu. Bir kadının öldürüldüğü günü tekrar tekrar yaşayarak katilini ortaya çıkarma çabasını konu edinen korku-gerilim filmi açılışını 45.282 seyirci ile kutladı. Listenin 6. sırasında vizyonun dramları arasında yer alan Babam yer buldu. Bir baba ile oğulun dramını beyaz perdeye taşıyan film, 2. haftasında 33.765 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. sırasında 35 yıl arayla gelen devam halkası Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı yer aldı. Ryan Gosling ve Harrison Ford'u bir araya getiren fantastik bilim kurgu yapımı 2. hafta kapanışını 32.826 seyirci ile yaptı.

    Listedeki son üçe gelinirken, takip eden yapım ise vizyonun tazeleri arasından çıktı. Bir çiftin dram yüklü aşkını konu alan Bir Nefes Yeter, açılışını 17.421 seyirci ile yaptı. Listenin 8. filmi korku edebiyatının ustası Stephen King'in romanından beyaz perdeye uyarlanan O filmi oldu. Palyaço fobinizi tetikleyecek olan film 5. hafta kapanışını 12.933 seyirci ile yaptı. Listenin son filmi de yerli yapımlar arasından çıktı. 4 farklı karakterin giriştiği bol kahkahalı bir soygunu konu alan yerli yapım Dört Köşe12.287 seyirciye ulaşmayı başardı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top