Hesabım
    Meltem Cumbul ile Eric Morris Sistem!

    Atölye, Boğaziçi Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

    Teorisyen ve oyuncu koçu Eric Morris'in geliştirdiği ve kendi adını taşıyan Eric Morris Sistemi'ne dair atölye, Türkiye'de Meltem Cumbul eğitmenliğinde 27-28 Ekim tarihlerinde Boğaziçi Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Johnny DeppJack NicholsonArnold Schwarzenegger ve Brandon Lee gibi bir çok ünlü oyuncunun yararlandığı sistem hakkında eğitim verecek olan Cumbul, oyuncu ve oyuncu adaylarına yönelik, enstrüman ve işçiliği kapsayan bir atölye gerçekleştirecek.

    Bu teknik, oyuncuların günlük hayatta yaşadıkları sıkıntıları, duygusal karmaşaları ve onların hareketlerini engelleyici gündelik problemleri ele alıp, bunlardan arınmayı ve sahnede “olma” anına nasıl geçebileceklerini anlatıyor.

    Atölyelere ilgiden memnun olan Meltem Cumbul; "Eric Morris Metodu’nda amacım hep metotsuzluğa doğru gitmektir. Metod’u öğretmeye çalışırken bütün öğrenilenlerin bir gün unutulup sanki hep biliyormuşçasına kök salabilme ihtimalini de anlatmaya çalışıyorum. Eric’in de dediği gibi ‘Hakikat yalnızca hakikatin bulunduğu yerden yaratılabilir ve gerçek en üstün sanattır’" diyor.

    2 gün sürecek olan atölye çalışmasında Meltem Cumbul katılımcılarla birebir çalışacak. Atölyenin katılım kontejanı 14 kişi ile sınırlı olup başvurular Boğaziçi Sanat Merkezi'ne yapılabilir. Detaylı bilgi için; www.bogazicisanat.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top