Hesabım
    Antalya'dan "Misafir" Geçti

    Andaç Haznedaroğlu imzalı film, Antalya'da beğeni ile karşılandı..

    54. Uluslararası Antalya Film Festivali tüm hızıyla devam ederken, yarışma filmlerinin galaları da devam ediyor. Yarışma programında yer alan iki Türk filminden biri olan Andaç Haznedaroğlu imzalı Misafir de izleyici ile buluştu. Gösterimin ardından, filmin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu, başrol oyuncusu Ürdünlü Saba Mubarak ve Yeşim Ceren Bozoğlu, Antalyalı sinemaseverlerle bir araya gelerek soruları yanıtladı.

    3,5 yıl sınırda mültecilerle yaşadığını belirten Andaç Haznedaroğlu, “Filmde yaşadığınız her şeye birebir şahit oldum. 1 yıl boyunca benim kim olduğumu bilmiyorlardı. Onlara rol teklif ettiğimde çok şaşırdılar. Filmde gördüğünüz her şey gerçek ve maalesef bu bir insanlık dramı” dedi.

    Sekiz yaşındaki Meryem'in tüm ailesini kaybetmesinin ardından neler yaşadığını anlatan filmi için “Tüm dünya için tokat gibi bir film” yorumunu alan Andaç Haznedaroğlu teşekkür ederek şunları söyledi: “Orada kaldığım uzun süre zarfından sonra hayatım, yaşam tarzım değişti. Annesiz babasız kalmış birçok çocuğun hayatı acı içinde devam ediyor. Bundan sonra film yapmasam da olur; ama ben çocuklar için bir ses olmaya devam edeceğim.” dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top