Hesabım
    Tom Hanks "Bios" Filminde!

    Usta oyuncu bilim kurgu filminin başrolünü üstleniyor.

    2 Oscar ödülünün yanı sıra 3 de Oscar adaylığı bulunan, 4 Altın Küre ödülü kucaklayan usta oyuncu Tom Hanks'in yeni projesi belli oldu. Hanks "Bios" adını taşıyan bir bilim kurgu filminin başrolünü üstlenecek.

    Son olarak The Circle filmi ile seyircilerin karşısına çıkan usta oyuncunun yeni projesi "Bios", çoğunlukla dizi yönetmenliğiyle tanınsa da Repo Men'in 7 yıl sonrasında ikinci sinema filmine imza atacak olan İngiliz yönetmen Miguel Sapochnik'i yönetmen koltuğuna oturtuyor. "Bios"un senaryosunda ise ilk senaristlik deneyimini yaşayacak olan Craig Luck ve yapımcı Ivor Powell'ın imzası bulunuyor.

    Prodüksiyonu için  Legendary, Warner Bros.ve Studio 8 gibi yapım şirketleriyle görüşmelerin sürdüğü filmin, Hanks'in ajandasının boş olduğu 2018'in başlarında çekilmesi planlanıyor. Yıkım sonrası bir dünyada geçecek olan bilim kurgu filmi bir robotu temel alacak. Ölmekte olan yaratıcısının köpeğini korumak için yaratılan robot, bu sürede sevgiyi, dostluğu ve insan olmanın ne demek olduğunu keşfedecek.

    Hanks, ölmekte olan robot yaratıcısını canlandıracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top