Hesabım
    Box Office: "Ayla" Listenin Zirvesinde!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 27-29 Ekim haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği var. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan Cingöz Recai, bu hafta zirveye veda etti. Bu hafta listede 3 yeni film kendine yer buldu. istenin bu haftaki ilk 3'ünü vizyonun taze yapımları aldı.

    Listenin bu haftaki galibi önümüzdeki yılın Oscar yarışında "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde ülkemizi temsil edecek olan Ayla oldu. Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken savaş dramı açılışını 312.135 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında Marvel'ın ünlü şimşek tanrısı Thor'un 3. solo macerası yer buldu. Asgard'ı yok olma tehdidiyle karşı karşıya bırakan Thor: Ragnarok ülkemizdeki açılışını 280.571 seyirci ile yaptı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise yerli yol komedisi Yol Arkadaşım oldu. Havaların soğumaya başladığı şu günlerde sımsıcak bir Ayvalık yolu macerasıyla içinizi ısıtacak olan yerli komedi hafta sonunda 239.557 seyirciyi salonlara çekmeyi başardı. 

    Listenin 4. sırasında yerli sinemanın genç yönetmenlerinden Doğa Can Anafarta imzalı romantik komedi Damat Takımı yer buldu. Kalabalık kadrosuyla eğlenceli bir bekarlığa veda macerası sunan film, 2. hafta sonunda 47.148 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin 5. sırasını asker ocağının zorluklarını gözler önüne seren Bölük filmi aldı. Aytaç Ağırlar imzalı yerli asker dramı 46.555 seyirci ile 2. hafta sonu kapanışını yaptı. Listenin ikinci sırasını açan film başrolüne yerli sinemanın ve ekranların yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ve Muhteşem Yüzyıl ile gönüllerin Hürrem Sultan'ı olan Meryem Uzerli'yi yerleştiren Cingöz Recai oldu. Peyami Safa'nın unutulmaz eserinden Onur Ünlü tarafından beyaz perdeye uyarlanan yapım 3. hafta kapanışını 40.821 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında ülkemizde de yoğun bir hayran kitlesine sahip olan, Hindistan'ın medar-ı iftiharı oyuncu Aamir Khan başrollü Süperstar yer buldu. Genç bir kızın hayallerini gerçekleştirme macerasını temel alan bol müzikli film, ülkemizdeki 2. haftasında 28.908 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 8. filmi ise vizyonun animasyon kontenjanından geldi. Eğlenceli modern fabl Bak Şu Leyleğe, 2. hafta kapanışını 28.484 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasını bilim kurgu macerası Uzaydan Gelen Fırtına aldı. Usta oyuncu Gerard Butler'ı başrolüne yerleştiren hayatta kalma mücadelesi 2. hafta kapanışını 24.363 seyirci ile yaptı. Listenin son sırasındaki yapım ise vizyonun korku-gerilimlerinden Ölüm Günün Kutlu Olsun oldu. Bir kadının öldürüldüğü günü tekrar tekrar yaşayarak katilini ortaya çıkarma çabasını konu edinen korku-gerilim filmi 3. hafta kapanışını 14.035 seyirci ile kutladı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top