Hesabım
    Dustin Hoffman da Taciz İddialarına Karıştı!

    Usta oyuncu Dustin Hoffman taciz iddiasıyla suçlanıyor.

    Yağmur AdamAşk Mevsimi ve Kramer vs. Kramer gibi filmlerin 2 Oscar ödüllü usta oyuncusu Dustin Hoffman'ın ismi de Hollywood'u çalkalayan taciz iddialarına karıştı! Usta oyuncunun 17 yaşındaki bir genç kızı taciz ettiği iddia ediliyor.

    1985 yapımı televizyon filmi "Death of a Salesman"ın setinde yapımcı asistanlığı yapan ve o zamanlar 17 yaşında olan Anna Graham Hunter, konuya dair Hollywood Reporter'ın misafir köşesinde yazdı. Setteki ilk gününde Hoffman'ın kendisinden ayak masajı talep ettiğini belirten Hunter, aynı zamanda usta oyuncunun birçok kez kendisine fiziksel tacizde bulunduğunu da açıkladı.

    O zamanlar reşit olmamasına rağmen ünlü oyuncunun kendisine pek çok kez cinsel göndermelerde bulunan konuşmalar yaptığını belirten Hunter, o zamanlar bu konuşmaların ardından pek çok kez tuvalete gidip ağladığını açıkladı. Hunter, rahatsızlığını set yetkilisine bildirdiği halde, kendisine prodüksiyonun devamı için sessiz kalması ve kimi değerlerini feda etmesinin gerekli olduğunun söylendiğini belirtti. "Hollywood'da ve her yerde kadınların yaşadığı bu korkunç tablo gün yüzüne çıktıkta Dustin Hoffman'ın yaptığı şeyi anlıyorum. O bir avcıydı, ben bir çocuktum ve bu cinsel tacizdi" diye yazan Hunter'a yanıt olarak Hoffman; "Kadınlara karşı büyük saygım var ve yaptığım herhangi bir şeyin onu rahatsız bir duruma düşürmesinden büyük üzüntü duyuyorum. Üzgünüm. Bu kim olduğumu yansıtmıyor" diyerek özür diledi.

    Hoffman'ın sektördeki tanınırlığı pek de iç açıcı değil. Kramer vs. Kramer filminin setinde başrolünü paylaştığı Meryl Streep'i, performansını güçlendirme bahanesiyle tokatladığı ve erkek arkadaşının ölümü hakkında dalga geçtiği biliniyor. Hoffman o zamanki davranışları hakkında; "Boşanma aşamasındaydım ve her gün partilerde uyuşturucu kullanmak beni her anlamda tüketmişti" diye konuşmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top