Hesabım
    Box Office: "Ayla" Yine Zirvede!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 10-12 Kasım haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği yok. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan Ayla, bu hafta da zirvedeki yerini korudu. Bu hafta listede tam 4 yeni film kendine yer buldu. 

    Listenin bu haftaki galibi de önümüzdeki yılın Oscar yarışında "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde ülkemizi temsil edecek olan Ayla oldu. Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken savaş dramı 3. hafta kapanışını 475.256 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında ise yerli yol komedisi Yol Arkadaşım yer buldu. Havaların soğumaya başladığı şu günlerde sımsıcak bir Ayvalık yolu macerasıyla içinizi ısıtacak olan yerli komedi hafta sonunda 207.982 seyirciyi salonlara çekmeyi başardı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise listenin ilk taze filmi Mutluluk Zamanı oldu. Kiralık Aşk'ın sevilen çiftini yeniden bir araya getiren romantik komedi filmi açılışını 187.360 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 4. sırasıyla birlikte vizyonun taze filmlerinin ağırlığı devam etti. Listenin 4. sırasında usta oyuncu Şener Şen'i yeniden seyircilerinin karşısına çıkaran Yol Ayrımı yer buldu. Dram türündeki film açılışıyla birlikte 137.266 seyirciye ulaştı. Listenin tam ortasında Marvel'ın ünlü şimşek tanrısı Thor'un 3. solo macerası yer buldu. Asgard'ı yok olma tehdidiyle karşı karşıya bırakan Thor: Ragnarok ülkemizdeki 3. hafta kapanışını 93.334 seyirci ile yaptı. Listenin ikinci yarısını Şafak Sezer başrollü Ketenpere açtı. Yerli komedi filmi 2. haftasında 59.228 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasında aynı isim yerli Youtube kanalının fenomenlerini başrolüne yerleştiren OHA Diyorum yer buldu. Yerli komedi filmi 2. hafta kapanışını 59.124 seyirci ile yaptı.

    Listenin son üçünü açan film ise vizyonun tazeleri arasından çıktı. Bol yıldızlı kadrosuyla öne çıkan Doğu Ekspresinde Cinayet, açılışını 58.096 seyirci ile yaptı. Listenin 9. filmi kurbanlarına günahlarının bedelini büyük acılarla ödeten seri Testere'nin yeni devam halkası oldu. Serinin 8. halkası Testere: Jigsaw Efsanesi 2. haftasında 51.226 seyirciye ulaştı. Listenin son filmi ise 37.198 seyirci ile yerli komedi Yanlış Anlama oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top