Hesabım
    Yıldızlı "The Mercy"den Fragman Geldi!

    Rachel Weisz ve Colin Firth başrollü "The Mercy" filminden fragman göz yaşartıyor!

    Rachel Weisz ve Colin Firth başrollü "The Mercy"den ilk fragman göz yaşartıyor. İngiliz iş adamı ve amatör yelkenci Donald Crowhurst'ün trajik öyküsünü beyaz perdeye taşıyan The Mercy'de Crowhurst'ü Oscar ödüllü Firth canlandırıyor.

    1968–1969 tarihleri arasında düzenlenen ve dünya çevresinde ilk solo yelken yarışı olan Sunday Times Golden Globe yarışı, trajik bir olaya sahne olmuştu. Batmakta olan işini kurtarmanın yolunu yarışı kazanmak ve para ödülünü almakta gören Crowhurst, yarışta kestirmeden gitmek için bir plan yapmıştı. Yolculuğun erken safhalarında zorluklarla karşılaşan iş adamı, yanlış rotalar bildirerek, dünya çevresinde tam bir dönüşü tamamlamadan bitiş noktasına ulaşmaya çalıştı. Gizlice rotasını terk eden Crowhurst'ün ardında bıraktığı kanıtlar, okyanusta tek başına kalmanın onu delirttiği ve intihara sürüklediği yönünde olmuştu.

    Oscar ödüllü Weisz'in, Crowhurst'ün eşi Claire'i canlandıracağı filmin kadrosunda David Thewlis, Genevieve Gaunt, Jonathan Bailey, Andrew Buchan da bulunuyor. Yönetmen koltuğuna James Marsh'ın oturduğu filmin senaryosunda ise Scott Z. Burns imzası var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top