Hesabım
    Box Office: "Ayla" Zirveyi Bırakmıyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 24-26 Kasım haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği yok. Vizyona girişiyle birlikte zirveyi kapan Ayla, bu hafta da zirvedeki yerini korudu. Bu hafta listede 2 yeni film kendine yer buldu. 

    Listenin bu haftaki galibi de önümüzdeki yılın Oscar yarışında "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde ülkemizi temsil edecek olan Ayla oldu. Kalabalık oyuncu kadrosuyla dikkat çeken savaş dramı 5. hafta kapanışını 404.154 seyirci ile yaptı. Böylece film, 5. haftasında da zirvedeki yerini korumuş oldu. Listenin 2. filmi ise merakla beklenen devam halkası Kardeşim Benim 2 oldu. Murat Boz ve Burak Özçivit'i yeniden bir araya getiren yeni yol macerası, açılışını 212.429 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında yerli yol komedi Yol Arkadaşım yer buldu. Havaların soğumaya başladığı şu günlerde sımsıcak bir Ayvalık yolu macerasıyla içinizi ısıtacak olan yerli komedi 5. hafta sonunda 150.102 seyirciyi salonlara çekmeyi başardı. 

    Listenin 4. filmi DC Comics'in sevilen süper kahramanlarını bir araya getiren Justice League: Adalet Birliği oldu. Marvel'ın neşeli tonuna zıt olarak daha karanlık bir çizgi izleyen Wonder Woman'lı, Batman'li süper kahraman macerası 2. hafta kapanışını 134.253 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasında yer alan yapım ise listenin taze filmlerinden Sen Kiminle Dans Ediyorsun? oldu. Şarkılı türkülü, bol danslı komedi filmi 2. hafta kapanışını 82.243 seyirci ile yaptı. Listenin ikinci yarısını ise bu hafta Mutluluk Zamanı açtı. Kiralık Aşk'ın sevilen çiftini yeniden bir araya getiren romantik komedi filmi 3. hafta kapanışını 51.776 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında ise usta oyuncu Şener Şen'i yeniden seyircilerinin karşısına çıkaran Yol Ayrımı yer buldu. Dram türündeki film 3. hafta kapanışıyla birlikte 50.593 seyirciye ulaştı.

    Listenin son üçünü açan film ise vizyonun animasyon kontenjanından geldi. Ayı Paddington 2, açılışını 34.568 seyirci ile yaptı. Listenin 9. filmi vizyonun dedektiflik gizemleri arasından çıktı. Bol yıldızlı kadrosuyla öne çıkan Doğu Ekspresinde Cinayet, 3. hafta kapanışını 22.448 seyirci ile yaptı. Listeninson filmi ise vizyonun animasyonlarından Küçük Vampir 3D oldu. Eğlenceli macera 2. hafta kapanışını 17.222 seyirci ile yaptı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top