Hesabım
    Elle Fanning'li Patty Hearst Biyografisi Geliyor!

    Patty Hearst'in biyografik filmi Elle Fanning'i terörist yapacak.

    Gerilla üyesi Patty Hearst'ün hayatı beyaz perdeye uyarlanıyor. Malefiz'in güzel prensesi Elle Fanning'in sansasyonel ismi canlandıracağı filmin ismi henüz belirsizliğini koruyor.

    Variety'de yer alan habere göre; Jeffrey Toobin imzalı çok-satan Patty Hearst biyografik eseri American Heiress'tan beyaz perdeye uyarlanacak filmin yönetmen koltuğunda ise, son olarak sevilen mutant Wolverine'in son beyaz perde macerası olan Logan'ın yönetmen koltuğunda oturan James Mangold oturacak. Filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte, "The People vs. OJ Simpson", "Ed Wood", "Man on the Moon" gibi başarılı biyografik yapımların senaristleri Scott Alexander ve Larry Karaszewski'nin imzası var.

    Yayımcılık şirketine sahip olan Amerikalı zengin bir ailesinin kızı olan Patty Hearst, medya patronu William Randolph Hearst'ün torunu. 4 Şubat 1974'te, henüz 19 yaşındayken, 1970'li yıllarda Amerika'da çok sayıda eyleme imza atmış olan solcu gerilla örgütü Simbiyonez Özgürlük Ordusu tarafından kaçırılan Patty Hearst, kaçırılmasının 2. ayında bir kasete kaydedilmiş olarak yaptığı duyuruda, SLA'ya katıldığını ve Tania adını aldığını açıklamıştı. Kasedin baskı altında kaydedildiği düşünülürken, Patty herkesi şaşırtmış ve kasedin yayınlanmasından 12 gün sonra Hibernia Bankası'nın San Francisco'daki bir şubesinde gerçekleşen soygunda rol almıştı. Nisan'da gerçekleşen soygunun ardından kaçmaya başlayan Hearst, Eylül'de FBI tarafından yakalanmış ve mahkemeye çıkarılmıştı.

    İlk olarak 2015 yılında duyurulan projenin prodüksiyon tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top