Hesabım
    "X-Men: Dark Phoenix"e İlk Bakış!

    "X-Men: Dark Phoenix"ten ilk görüntüler geldi.

    X-Men serisinin yeni spin-off projesi X-Men: Dark Phoenix'ten ilk görüntüler! Mutant aleminin en güçlü mutantlarından Jean Grey'in hikayesini genişletecek olan "X-Men: Dark Phoenix"e dair ilk görüntüler Entertainment Weekly'den geldi.

    Game of Thrones ile yıldızı parlayan Sophie Turner'ın canlandırdığı kurgusal karakter, serinin son filmi X-Men: Apocalypse'te karşımıza çıkmış ve Apocalyse'e karşı verilen mücadelede sahip olduğu Phoenix gücü ile dünyanın kaderini değiştirmişti. Spin-off filmi "X-Men: Dark Phoenix"te bu sefer mutanttların macerası uzaya taşınacak. Bir kurtarma görevi için uzayda yolculuk eden ekibin aracı X-Jet'e bir güneş patlaması isabet edince, Jean Grey ekibi kurtarmak adına güçlerini kullanmak zorunda kalacak. Ancak aşırı enerji dalgalanması, genç Jean'in kontrol altında tutamayacağı bir güç olan Phoenix'i uyandıracak.

    #JeanGrey is lighting up the next #XMen movie. ✨ We have exclusive new first look photos from #DarkPhoenix, the upcoming film in the #Marvel superhero series starring @sophiet. 🙌 Click the link in our bio to see them all! 📷: TWENTIETH CENTURY FOX

    Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Chris Claremont imzalı çizgi romandan ilhamını alan spin-off projesinde, serinin James McAvoy tarafından canlandırılan zeki ekip lideri Profesör X ile Jean Grey'in arasında oluşan uçuruma da şahit olacağız. Phoenix Jean'in ruhunu ele geçirip X-Men'i bölmek için uğraşırken, Profesör X de öğrencisini kurtarmaya çalışacak. McAvoy; "Gelmiş geçmiş en duygusal X-Men filmi olacak. Çok fazla fedakarlık ve çile içerecek" derken, Turner ise role hazırlanmak için şizofreni ve çoklu kişilik bozukluğu gibi mental sorunları araştırdığını belirtti.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini X-Men: Son Direniş filminin yazarı ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin yapımcıları arasında yer almış olan Simon Kinberg'ün üstlendiği yapımda genç mutantları canlandıran Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Evan Peters (Quicksilver) ve Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) de kadroda yer alıyor. Serinin gedikli oyuncuları James McAvoy (Profesör X), Michael Fassbender (Magneto) ve Jennifer Lawrence (Mystique) da filmde boy gösterecek. Ancak serinin genç mutantları ön plana alarak, orijinal karakterleri geri planda tutacağı tahmin ediliyor.

    Prepare for the rise of #DarkPhoenix. 🔥#SophieTurner is reigniting the hottest superhero movie of all time, and we have your exclusive first look. ‘#XMen: Dark Phoenix,’ which is due in theaters Nov. 2, will be the most sinister—and somber—chapter in the X-Men saga. Click the link in our bio for more, and pick up an issue on newsstands starting Dec. 8. 📷: Twentieth Century Fox

    Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Filmde yeni yüzleri de göreceğiz. The Originals dizisinin küçük Hope Mikaelson'ı Summer Fontana filmin genç Jean Grey'i olarak karşımıza çıkacak. Lamar Johnson da filmin kadrosunda yer alırken, mutant evreninin güçlerini müzik kariyerinde ilermek için kullanan Alison Blaire, sahne adıyla Dazzler'ı da filmde yer alacak. "Duyguların Rengi" filmindeki performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylığı, Zero Dark Thirty'deki rolü ile de En İyi Kadın Oyuncu adaylığı kazanan ünlü oyuncu Jessica Chastain da kadroda yer alan isimler arasında. Henüz resmi olarak rolü açıklanmayan oyuncunun, Jean Grey'e sınır tanımayan gücünü veren Phoenix Force'u ortadan kaldırmak isteyen uzaylı Shi'ar imparatorluğunun imparatoriçesi Lilandra'yı canlandıracağı tahmin ediliyor. 

    "X-Men: Dark Phoenix" ülkemizde 2 Kasım 2018'de vizyona girecek.

    It didn't look like #JenniferLawrence would return to the #XMen franchise after, #XMenApocalypse. 😞 The actress’ deal had expired and, frankly, she was tired of being blue. But Lawrence couldn’t turn down good friend and #DarkPhoenix director #SimonKinberg. “I kind of f—ed myself,” Lawrence says. “Because when I was trying to talk Simon into directing, he said something like, ‘If I direct it, you have to do it,’ and I was like, ‘Of course! Duh!’ Then they offered me the movie, and I was like, ‘Goddammit!'” 😂 Click the link in our bio for more details on #Mystique's return. 📷: Doane Gregory/Fox

    Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top