Hesabım
    Bol Yıldızlı Romantik Komedi "Rüzgar" İçinizi Isıtacak!

    Belçim Bilgin ve Halil Sezai başrollü "Rüzgar"dan sımsıcak bir fragman geldi.

    Bol yıldızlı romantik dram komedi filmi Rüzgar'dan ilk fragman geldi! Başrollerini güzel oyuncu Belçim Bilgin ile romantik yapımların sevilen yüzü olmanın yanında şarkılarıyla da beğeni toplayan Halil Sezai'nin üstlendiği yerli yapım "Rüzgar", sevgi - hayat - aile çemberinde renkli bir yolculuk vadediyor.

    35 yaşında, kariyerine bağlı bir kadın olan Ece, bir şirketin genel müdür yardımcılığını yapmaktadır. Sevgilisi Alper ile mutlu bir ilişkileri vardır ve 2 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırmanın zamanı gelmiştir. Fakat Alper’in çocuk isteğine karşı çıkan Ece yüzünden bir türlü evlenemezler. Tam da bu sırada beklenmedik bir şekilde hayatlarına giren bir kapkaç çetesi elemanı olan 10 yaşındaki Rüzgar her şeyi değiştirecektir. Küçük çocuğun gelişi, Ece ve Alper'in bağlarını güçlendirecek ve "aile" olmanın ne demek olduğunu anlamalarını sağlayacaktır...

    Filmin küçük baş kahramanı Rüzgar'ı Ata Berk Mutlu'nun canlandırdığı filmin kadrosunda Nebil Sayın, Hülya Duyar, Altuğ Yücel ve Cezmi Baskın gibi isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda F. Serkan Acar'ın oturduğu duygusal yapım "Rüzgar"ın senaryosunda ise Volkan Girgin'in imzası var. "Rüzgar" 19 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top