Hesabım
    Carrie Fisher'ın Köpeği Gary, Annesini Çok Özledi...

    Dikkat: Bol gözyaşı içerir.

    Carrie Fisher'ın köpeği Gary, Star Wars: Son Jedi'ı izledi, annesini tanıdı. Star Wars serilerinde Prenses Leia rolü ile ikonikleşen, serinin yeni nesil üçlemesinde de kült rolüne geri dönen Carrie Fisher, geçtiğimiz yılın sonunda kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetmişti. Hayranlarını yasa boğan bu haber, belki de en çok sevimli köpeği Gary'nin kalbini kırdı. Annesini çok özleyen sevimli köpeğin, gösterimine davet edildiği Star Wars: Son Jedi'ı izlerken, Carrie Fisher'ın olduğu sahnelere tepki verdiği söylendi.

    ABC7 muhabiri Veronica Miracle'ın haberine göre; filmi Fisher'ın eski asistanının kucağında izleyen Gary'nin Carrie Fisher'ın boy gösterdiği bütün sahnelerde dikkat kesildiği ve annesinin sesini tanıdığı belirtildi. (İzninizle biz bir köşede biraz ağlamak istiyoruz...)

    Carrie Fisher'ın her an yanında olan ve basın etkinliklerinde de annesiyle boy göstererek kısa sürede kendine bir hayran kitlesi edinen Gary'nin kendi ismine açılan sosyal medya hesabı bile mevcut. Sıklıkla Fisher'ı anan paylaşımlar yapılan sosyal medya hesabının yanı sıra Gary, Star Wars alemine de bir hayli aşina. Hatta serinin şu sıralar beyaz perdede fırtınalar estirmekte olan Star Wars: Son Jedi'ın yönetmeni Rian Johnson'la da arası çok iyi olan sevimli köpek Gary'nin, filmde bir rolü de bulunuyor. Arka planda görünen köpeği tespit etmek zor olduğu için size kareyi sunuyoruz;

    Uzak bir galaksiden gelip de dünyanın her yerinden hayranlar edinen bilim kurgu serisinin 8. devam halkası "Star Wars: Son Jedi" sinemalarımızda dönmeye devam ediyor. Biletinizi hemen buradan alın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top