Hesabım
    Bol Yıldızlı "Gringo"dan Fragmanlar Geldi!

    Zengin kadrolu kara komedi filminden ilk fragmanlar yayınlandı.

    Yıldızlı kadrosuyla dikkat çeken kara komedi Gringo'dan ilk fragmanlar geldi! Kadrosunda 2 Altın Küre adaylığı bulunan David Oyelowo, Oscar ödülü sahibi güzel oyuncu Charlize Theron, Altın Küre adayı Joel Edgerton, Hollywood'un romantik komedilerinin sevilen yüzü Amanda Seyfried, Westworld'ün Maeve Millay'i, Altın Küre adayı Thandie Newton ve Powers'ın Christian Walker'ı Sharlto Copley'i bulunduran aksiyon - kara komedi türü "Gringo", seyircilerini Meksika'da bir yolculuğa çıkarıyor.

    Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu barınlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına kalmış halde bulur. Kanuna saygılı bir vatandaşken aranan bir suçluya dönüşen Harold, giderek daha tehlikeli hale gelen durumunun içinde hayatta kalmaya çalışmak zorundadır...

    David Oyelowo'nun Harold Soyinka karakterini canlandırdığı "Gringo"da, Charlize Theron ve Joel Edgerton ise Harold'ın Meksikalı kartellere ürün satan patronlarını canlandırıyor. Yönetmenliğini Nash Edgerton'ın üstlendiği "Gringo", bir yandan sivri bir kara komedi olarak öne çıkarken, bir yandan da soluksuz bir aksiyon sunuyor.

    Senaryosunda Anthony Tambakis ve Matthew Stone ikisininin imzasını taşıyan "Gringo", 9 Mart 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top