Hesabım
    "Mamma Mia: Here We Go Again!"in İlk Fragmanı Yayında!

    Ünlü müzikal "Mamma Mia"nın devam filminden ilk fragman yayınlandı.

    Lily James ve Amanda Seyfried'li "Mamma Mia"nın devam filminden ilk fragman ortaya çıktı.

    2008 yapımı müzikal Mamma Mia tüm dünyada 609 milyon dolar gişe yaparak sinema salonlarını kasıp kavurmuştu. Bu başarı göz önüne alınınca devam filmi için geç kalınmış bile denebilir. On yıl aradan sonra gelen devam filmi "Mamma Mia! Here We Go Again"in fragmanı bizlere sunuldu.

    İlk filmin yıldızlarla dolu kadrosu bu filmde de geri dönüyor. Amanda Seyfried, Julie Walters, Christine Baranski, Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan, Colin FirthMeryl Streep ve Dominic Cooper geri dönen büyük isimlerden. Bu filmde onlara Cinderella ve Baby Driver'ın yıldızı Lily James ve Amerikalı şarkıcı Cher katılıyor.

    Filmde Lily James; Donna'nın gençliğini (Meryl Streep), Alexa Davies ve Jessica Keenan Wynn; Rosie ve Tanya'nın gençliğini (Julie Walters ve Christine Baranski) canlandırıyor. Jeremy Irvine; Sam'in gençliğine (Pierce Brosnan), Josh Dylan; Bill'in gençliğine (Stellan Skarsgård) ve Hugh Skinner da Harry'nin gençliğine (Colin Firth) hayat veriyor.

    Devam filminin yönetmenlik koltuğunda "Imagine Me & You" ve "Now Is Good" filmlerinin yönetmeni Ol Parker oturuyor. Parker aynı zamanda filmin senaristliğini de üstleniyor. 

    Mamma Mia! Here We Go Again ülkemizde 20 Temmuz 2018'de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top