Hesabım
    Clint Eastwood'un "15:17 Paris Treni"nden Poster!

    Clint Eastwood'un yönetmenliğini üstlendiği "15:17 Paris Treni"nden poster yayınlandı.

    Clint Eastwood imzalı biyografik dram 15:17 Paris Treni'nden yeni poster var! Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos ve Jeffrey E. Stern imzalı "15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes" biyografik eserinden beyaz perdeye uyarlanan "15:17 Paris Treni" filmi, 2015'te gerçekleşen Thalys treni terör saldırısını temel alıyor. 

    Oscar ödüllü usta oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood'un 36. uzun metraj yapımı olan "15:17 Paris Treni" gerçek bir hikayeyi, hikayenin gerçek kahramanlarıyla beyaz perdeye yansıtıyor. Stone, Sadler ve Skarlatos'un bizzat kendileri tarafından canlandırıldığı biyografik dram filmi "15:17 Paris Treni"nin kadrosunda Jaleel White, Jenna FischerJudy Greer, Ray Corasani ve Thomas Lennon da yer alıyor.

    Amerikan askerleri olan Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos, Paris treninin yolcuları arasındadır. Sakin bir yolculuk yapmayı bekleyen üçlünün bilmediği şey ise büyük bir IŞID atağına hazırlanmakta olan Ayoub El-Khazzani'nin silahlı bir şekilde, aynı trende olduğudur. Terör saldırısı başladığında, 3 asker, başkalarını korumak için kendi hayatlarını ortaya koyacak ve tarihe geçecek bir olaya imza atacaklardır...

    "15:17 Paris Treni", 13 Nisan 2018'de ülkemizde vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top