Hesabım
    “Lady Bird” A24’ün En Çok Gişe Yapan Filmi Oldu!

    Greta Gerwig’in yönettiği Lady Bird, Amerika’da en çok gişe yapan A24 filmi oldu.

    Bağımsız film şirketi A24 yalnızca beş yıl önce kuruldu fakat başarıları şimdiden dudak uçuklatıyor. Kurulduğundan bu yana 14 Oscar adaylığı gören stüdyonun çıkardığı filmler arasında Moonlight, Ex Machina, Room, The Lobster, A Ghost Story ve The Florida Project gibi başarılı filmler bulunuyor.

    Greta Gerwig’in yönetmenliğini üstlendiği Lady Bird ise gişedeki en başarılı filmleri olarak zirveye oturdu. Birleşik Devletler’de 3 Kasım 2017’de vizyona giren film 28 milyon dolar gişeye ulaşarak stüdyonun 3 Oscar’lı filmi Moonlight’ı geride bıraktı. Dört Altın Küre adaylığına sahip filmin önümüzdeki aylarda daha da fazla gişe yapması bekleniyor. ABD dışında herhangi bir ülkede henüz vizyona girmeyen filmin Türkiye vizyon tarihi 18 Mayıs 2018.

    Rotten Tomatoes’da %99 “tazeliğe” sahip filmin kadrosunda Brooklyn ve The Grand Budapest Hotel filmlerinin yıldızı Saoirse Ronan, bu sene Call Me by Your Name’de izlediğimiz Timothée Chalamet, geçtiğimiz sene Manchester by the Sea ile Oscar’a aday olan Lucas Hedges ve üç Altın Küre adaylığına sahip Laurie Metcalf var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Saoirse Ronan’ın Başrolünde Yer Aldığı Lady Bird Filminden Fragman ve Poster Geldi!
    • Saoirse Ronan’lı "Uğur Böceği"nden Altyazılı Fragman Geldi!
    • Florida Film Eleştirmenleri’nin Tercihi “Dunkirk”!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top