Hesabım
    Şevket Çoruh'lu "Canavar Gibi Frankenstein" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Merakla beklenen yerli komedi "Canavar Gibi Frankenstein" vizyon tarihini aldı.

    Sert rollerin adamı Şevket Çoruh bu kez ikonik bir canavara dönüşüyor! Beyaz perde tarihinin gördüğü en kült canavarlardan biri olan Frankenstein'ı ülkemizde ağırlayan yepyeni yerli komedi filmi Canavar Gibi Frankenstein resmi vizyon tarihini aldı. Yapımını Limon Film'in üstlendiği ilgi çekici komedi "Canavar Gibi Frankenstein" ülkemizde 1 Haziran 2018 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    İstanbul’un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan Gürbüz'ün Sarı Kenan isimli bir mafya babasıyla yaşadığı olaylar sonucu hayatını kaybetmesiyle birlikte gelişen film, beyaz perdenin ünlü canavarını biz vatandaşların arasına salacak.

    Yönetmen koltuğunda Deccal ve Ammar serileri ile yerli korku sinemasındaki yeteneğini kanıtlayan, Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler ile de korkuyla komediyi harmanlayan Özgür Bakar'ın oturduğu "Canavar Gibi Frankenstein"ın senaryosunda ise yönetmenle birlikte Suat Özkan ve Alper Kıvılcım'ın imzası var.

    Renkli oyuncu kadrosunda Ruhi SarıBülent Çolak, Ayçin İnci, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar, Sinan Bengier ve Nazlı Tosunoğlu’nun yer aldığı filmde Çoruh’un makyajını plastik efekt & make-up artist Derya Ergün üstleniyor. Bakalım ortaya nasıl bir film çıkacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top