Hesabım
    Bruce Willis'li "Acts of Violence"tan Klip Var!

    Aksiyonun sert adamı Bruce Willis başrollü "Acts of Violence" geliyor.

    Aksiyonu bol suç filmi "Acts of Violence" filminden klip geldi. Cole Hauser'ın Deklan MacGregor, Altın Küre ödüllü oyuncu Bruce Willis'in dedektif James Avery ve güzel yıldız Sophia Bush'un dedektif Brooke Baker rolünü üstlendiği aksiyon filminde en küçük kardeş olarak Ashton Holmes boy gösterirken, Shawn Ashmore, Melissa Bolona ve Mike Epps de filmin kadrosunda yer alan isimler arasında bulunuyor.

    Orta batıdan çıkıp gelen MacGregor kardeşler büyük bir krizin eşiğindedir. En küçük erkek kardeşlerinin nişanlısı, insan kaçakçılığını yöneten bir ekip tarafından kaçırılmıştır. En küçüklerine yardım etmek isteyen 2 kardeş, bir suç baronu ve dürüst bir polis, askeri eğitimlerine ve dayanıklıklarına başvurmalı ve aile için verilebilecek en önemli mücadeleye girişmelidir...

    Yönetmen koltuğunda Brett Donowho'nun oturduğu aksiyon filminin senaryosunda ise Nicolas Aaron Mezzanatto'nun imzası bulunuyor. Yakın zamanda Death Wish ile de seyircileriyle buluşmaya hazırlanan Bruce Willis'in Hollywood aksiyon filmlerinin baş kahramanı olması dönemi demek ki son bulmamış. Bakalım ortaya nasıl bir film çıkacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top