Hesabım
    Zoey Deutch'lu "Flower"dan Yeni Fragman!

    Zoey Deutch başrollü gençlik filmi "Flower"dan yeni fragman yayınlandı.

    Ergenliğin zorluklarını kara mizahla harmanşayan Flower'dan fragman var. Kendi çağının en yoğun isimlerinden biri olan Zoey Deutch'un başrolünü üstlendiği gençlik kara mizah filmi "Flower", ergenlik çağının, kopuk ailelerin ve gençlerin içinde yaşadığı tüketim çılgınlığının etkilerini mizahla harmanlayarak gözler önüne seriyor.

    17 yaşındaki Erica Vandross asi ve hazır cevap bir genç kızdır. Los Angeles'ın San Fernando Vadisi bölgesinde bekar annesi Laurie ve annesinin yeni erkek arkadaşı Bob ile birlikte yaşamakta olan Erica'nın hayatı, Bob'un dengesiz oğlu Luke'un rehabilitasyondan çıkıp ailenin yanına yerleşmesiyle iyice çekilmez bir hal alır. Üvey ağabeyinden ve yakın arkadaşlarının da teşvikiyle Erica, asi olmak adına bir lise öğretmeni olan Will hakkında karanlık bir sırrı ifşa eder. Ancak gençlerin bu eğlence amaçlı girişimi, beklenmedik ve tahmin edilemez bir şekilde büyüyen dev bir çığ halini alır...

    Max Winkler'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Flower"ın senaryosunda yönetmen Winkler ile birlikte Matt Spicer imzası var. Kadrosunda Kathryn Hahn, Tim Heidecker, Joey Morgan, Dylan Gelula ve Maya Eshet'i d bulunduran gençlik trajedisi "Flower", Amerika'da 16 Mart'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top