Hesabım
    Tarantino, Charles Manson Filmi İçin Al Pacino'yu İstiyor!

    Tarantino’nun Charles Manson filmine dair yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

    2015 yılında çektiği “The Hateful Eight” filminden bu yana ortalıkta görünmeyen 2 Oscar ödüllü yönetmen Quentin Tarantino, belli ki dokuzuncu filmi ile bomba gibi dönmek istiyor. Film prodüksiyona hazırlanırken bizim de her gelen yeni haberle ağzımızın suyu akıyor. Hatırlayacaksınız dün filmin kadrosuna Leonardo DiCaprio’nun katıldığını öğrenmiştik. Bugün ise yönetmenin filmde oynatmak istediği bir diğer oyuncuyu öğrendik: Al Pacino!

    Leonardo DiCaprio, Tarantino’nun Yeni Filminde Oynayacak!

    Tarantino, 1992 yılında “Scent of a Woman” filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanan 77 yaşındaki efsane oyuncu Al Pacino’yu filminde görmek istiyor. Bu bilgi yalnızca yönetmenin Al Pacino’yu istediğini vurguluyor, o yüzden oyuncu ile herhangi bir rol için görüşmelere başlanmadı. Fakat Tarantino’nun ne kadar büyük bir yönetmen olduğu düşünülürse, bu anlaşma gerçekleşebilir. Eğer gerçekleşirse, daha önce birlikte çalışmayan ikili için bu film bir ilk olacak.

    Amerikalı yönetmenin ayrıca filminde Margot Robbie, Brad Pitt ve Tom Cruise’u da görmek istediği biliniyor. Sık sık birlikte çalıştığı Samuel L. Jackson’ın da filmde rol alacağını tahmin edebiliriz. Yıldızlarla dolu olması beklenen kadro 9 Ağustos 2019’da karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top