Hesabım
    Genç Yıldız Charlie Plummer “Spontaneous” Filminin Kadrosuna Katıldı!

    All the Money in the World’ün genç yıldızı Spontaneous filminde oynayacak.

    Geçtiğimiz sene “All the Money in the World” ve “Lean on Pete” filmleriyle yıldızı parlayan Charlie Plummer, bilim kurgu ve fantezi filmi “Spontaneous”ın kadrosuna katıldı. All the Money in the World filminin yönetmeni Ridley Scott, Plummer'ın "The Dinner" filmindeki performansını gördükten sonra oyuncuyu filmin kadrosuna almıştı.

    Hangi rolde oynayacağı açıklanmayan genç yıldıza filmde “13 Reasons Why”ın yıldızı Katherine Langford eşlik edecek. Insurgent, Jane Got a Gun ve The Babysitter’ın senaristi Brian Duffield, bu filmle birlikte ilk defa yönetmenlik koltuğuna oturacak. Aaron Starmer’ın aynı isimli romanından uyarlanan filmin yapımcıları Matt Kaplan, Max Siemers ve Nicki Cortese.

    Son sınıf öğrencisi Mara Carlye’ın (Katherine Langford) hayatı, sınıfındaki öğrencilerin fark edilemeyen bir sebepten dolayı patlamaya başlamasıyla sonsuza kadar değişir. Öğrenciler kan dolu su balonları gibi patlamaya devam ederken şehirdeki insanlarda kaos ve umursamazlık baş gösterir. Mara ve arkadaşları bir arada olası patlamalarını beklerken, hayatlarının hangi yanlarının yaşamaya değer olduğunu düşünürler.

    Prodüksiyonu yakın zamanda başlaması beklenen filmin ne zaman gösterime gireceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top